NASTAVLJA SE REPRESIJA NAD SRBIMA: Policija u Herceg Novom maltretirala proslavljenog rukometaša

Novosti online

17. 04. 2021. u 19:20

PROSLAVLJENI rukometni golman nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dane Šijan je danas više puta doživeo veliku neprijatnost kada ga je policija u Herceg Novom maltretirala bez jednog jedinog razloga.

НАСТАВЉА СЕ РЕПРЕСИЈА НАД СРБИМА: Полиција у Херцег Новом малтретирала прослављеног рукометаша

Foto: Printskrin

Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako pišu mediji, krajnji cilj mu je bio Čanj, gde njegova porodica već dugi niz godina poseduje nekoliko apartmana. Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživeo upravo na crnogorskoj granici gde su ga policajci neko vreme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Ipak, tu se ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana.

Naime, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem. Prema saznanjima medija, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil, ne objašnjavajući zašto i po čijem nalogu to rade. U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima. 

Kako pišu mediji, Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isljeđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije.

(Jadar info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)