ВЕЧЕРИ МАЂАРСКОГ ФИЛМА: "Рано венчање" и "Колико ја знам" у Културном центру у Зрењанину

Б.Г.

26. 09. 2022. у 15:28

ДВА мађарска филма, "Рано венчање" и "Колико ја знам", биће приказани у Културном центру у Зрењанину, у уторак, 27. и среду, 28. септембра.

ВЕЧЕРИ МАЂАРСКОГ ФИЛМА: Рано венчање и Колико ја знам у Културном центру у Зрењанину

Фото: КЦЗ

У уторак увече, од 20 часова на програму је филм "Рано венчање", док је у среду у истом термину, планирана пројекција филма "Колико ја знам".

Фото: КЦЗ

Програм организује Отворени универзитет из Суботице у сарадњи са зрењанинским Културним центром, а град Зрењанин је један од четири града у којима се приказују филмови на мађарском језику као део великог прекограничног пројекта инситуција из Суботице и Сегедина "ФИЛМYинг".
 

Фото: КЦЗ

- Публика у Зрењанину, имаће јединствену прилика да погледа филмове који се не налазе на редовним биоскопским репертоарима, а након пројекције предвиђен је краћи разговор са гостима који ће такође бити превођен - истиче Владимир Ђурић, програмски директор Културног центра у Зрењанину, уз напомену да је улаз на пројекције, слободан.
 
 
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
БУЛЕВАР ВУДРОА ВИЛСОНА: Све што вам треба на једном месту, у срцу Београда

БУЛЕВАР ВУДРОА ВИЛСОНА: Све што вам треба на једном месту, у срцу Београда

ГРАДЕЋИ најмодерније насеље у Србији и претварајући десну обалу Саве у драгуљ српске престонице, Belgrade Waterfront није заборавио да сачува сећање на стари Београд и укаже поштовање бројним историјским личностима које су својим бесмртним делима уградиле себе у темеље наше земље, наше слободе и културе.

21. 02. 2024. у 16:00

Коментари (0)

ВЕЛИКА ПРОМЕНА НА ФРОНТУ: Украјински тенкиста открио о чему се ради