ПЕЧЕНИ СЛАТКИ КРОМПИР СА АВОКАДОМ: Јело које спаја традиционалне и модерне укусе
Печени слатки кромпир са свежим авокадом и кремастим грчким јогуртом савршен је избор за оне који траже брз и хранљив оброк.
27. 11. 2025. у 13:17
РЕЦЕПТ ЗА ГРЧКЕ ЛЕПИЊЕ: Мекане и ваздушасте, а готове за 15 минута
САВРШЕНЕ за доручак, вечеру или као лагана ужина.
27. 11. 2025. у 13:00
ЗДРАВА ЧОРБА ОД ЛЕБЛЕБИЈА И СПАНАЋА: Једноставан и хранљив оброк
КОМБИНАЦИЈА кремастог кокосовог млека, ароматичног кари праха и свежег спанаћа чини да овај оброк буде не само укусан, већ и веома хранљив.
27. 11. 2025. у 11:56
ЧОКО РОЗЕН СА ПОМОРАНЏОМ: Рецепт за праву слатку магију
У наставку откривамо како да припремите сочне и ароматичне розен штанглице – од кувања филова, преко слагања розен корица, па до тајног прелива од чоколаде. Ове слатке штанглице ће бити хит на сваком столу!
26. 11. 2025. у 21:56
ФЕРЕРО ОБЛАНДЕ: Слатка магија на вашем столу
Зимски дани су савршени за уживање уз слатке посластице, а овај рецепт за домаће Фереро обланде ће вам пружити прави гурмански ужитак.
26. 11. 2025. у 21:34
ОД САДА ЋЕТЕ САМО ОВАКО ПРАВИТИ ПИЛЕТИНУ: Рецепт за сос који ће јој дати невероватан укус (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ рецепт за сос који ће вас одушевити.
26. 11. 2025. у 14:39
КРЕМАСТИ ШПАГЕТИ СА ПИЛЕТИНОМ И СУШЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту тестенину
Овај рецепт за кремасте шпагете са нежним пилећим прсима и аромама сушеног парадајза и свеже мирођије савршено ће испунити сва ваша очекивања. Јело је једноставно за припрему, а укуси су богати и уравнотежени.
25. 11. 2025. у 22:02
ПОСНИ УРНЕБЕС: Намаз од печене паприке, димљеног тофуа и ораха
Одлична верзија без млечних производа, а и даље кремаста, пикантна и укусна. Прави се брзо и од једноставних састојака.
25. 11. 2025. у 21:44
ПОСНА ТОРТА СА ШУМСКИМ ВОЋЕМ: Ову посластицу ћете обожавати
НЕМА ко ће остати на само једном парчету.
25. 11. 2025. у 13:56
БОЖИЋНИ КОЛАЧИЋИ: Празнична посластица која осваја на први залогај
У данима када се дом испуњава мирисом меда, цимета и топлог путера, ови колачићи постају звезда празничне кухиње. Њихова препознатљива пуцкава површина, хрскави рубови и мекана, мирисна средина чине их идеалним за празничне трпезе, поклоне или слатку паузу уз чај. Брзо се праве, још брже нестају — и сви их воле.
25. 11. 2025. у 13:00
САЛАТА ОД КИНОЕ: Свеж, лаган и хранљив оброк на кашику
Лагана, сочна и освежавајућа, ова салата од киное идеалан је избор за све који траже здрав оброк пун витамина, влакана и биљних протеина. Комбинација хрскавог поврћа, благо орашасте киное и мирисног прелива од лимуна и маслиновог уља чини је савршеном за брз ручак, лагану вечеру или практичну припрему оброка за више дана.
25. 11. 2025. у 11:49
ПИЛЕТИНА СА БЕЛИМ ЛУКОМ И СЕНФОМ У АРОМАТИЧНОМ СОСУ СА ПИРИНЧЕМ: Здрав и лаган медитерански оброк
ОВО јело спаја нежну пилетину, мирисни пиринач и освежавајући бујон са сенфом и лимуном. Пикантност можете додати по жељи — јело је у основи потпуно благо, па одговара и онима који избегавају љуто.
25. 11. 2025. у 09:29
САЛАТА ОД ПАСУЉА И ПИЛЕЋИХ ПРСА: Припрема је једноставна, а резултат је салата која увек одушевљава
Ова салата је изузетно хранљива, сочна и ароматична — идеална као комплетан оброк или као богато предјело. Сочна пилећа прса, мекан пасуљ, хрскави ораси и свежина нара, уз мирисни коријандер, стварају савршену комбинацију укуса.
24. 11. 2025. у 22:00
ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА СА РЕЗАНЦИМА: Мирисна чорба пуна домаћег шмека
Мирис сушених шумских печурака, лагана и ароматична чорба, као и једноставност припреме, чине ово јело омиљеним у многим домаћинствима.
24. 11. 2025. у 21:19
НАМАЗ ОД ФЕТЕ И СУШЕНОГ ПАРАДАЈЗА: Намаз за све прилике
Комбинација кремасте фете и интензивног укуса парадајза у уљу ствара савршено уравнотежен медитерански залогај — богат, свеж и готов за неколико минута.
24. 11. 2025. у 15:00
БРАУНИЈИ СА ОРАСИМА: Рецепт за десерт који изгледа импресивно
Чоколадни браунији добијају потпуно нови карактер уз богат, карамеласт слој препечених ораха. Ово је десерт који спаја влажну, интензивно чоколадну основу са хрскавим, мирисним орашастим преливом — савршена комбинација за све који воле дубоке, топле укусе и раскошне текстуре.
24. 11. 2025. у 14:00
МИНИ ОРЕО ЧИЗКЕЈК: Мали залогаји који освајају
Мини чизкејкови од ваниле са кором од чоколадних Орео колачића савршено спајају глатку, кремасту текстуру са хрскавом, чоколадном кором.
24. 11. 2025. у 13:00
ДОМАЋИ ХЛЕБ СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Хлеб који осваја својим ароматичним, топлим укусом белог лука и свеже зеленог рузмарина
Савршено мекан изнутра и хрскав споља, ова vekna је идеална за сваку трпезу — од свакодневног доручка до свечане вечере.
24. 11. 2025. у 12:00
ПАЛЕНТА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Спој кремасте текстуре и хрскавог врха са сланином и сиром!
Овај једноставан, а укусни рецепт спаја кремасту паленту, топљени тврдни сир и хрскаву сланину у савршен баланс укуса и текстура.
24. 11. 2025. у 11:00
ПРОТЕИНСКИ СЛАНИ ШТАПИЋИ: Савршени за ужину без гриже савести
Ако тражите здраву, укусну и практичну ужину која се припрема за мање од пола сата, ови протеински слани штапићи биће ваш нови фаворит. Идеални су за посао, школу, теретану или као нутритивно богата замена за хлеб.
24. 11. 2025. у 10:03
ШТА ЈЕ МИНИМУМ? Колико дуго треба кувати супу и где већина греши
ИДЕАЛНО време кувања домаће супе даје пун укус и бистрину – већина греши јер кува прекратко.
23. 11. 2025. у 21:57
ПОСНА ДИНСТАНА БОРАНИЈА СА ПАРАДАЈЗОМ: Традиционално јело за сваку трпезу
У НАСТАВКУ вам доносимо једноставан рецепт који ће вам омогућити да за свега пола сата припремите ароматичну и топлу боранију са парадајзом, савршену за све љубитеље традиционалне кухиње.
23. 11. 2025. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА СИРОМ: Једноставно и брзо се спрема, а укус ће вас одушевити
ПРИПРЕМА траје само око 10 минута, а печење 30 минута.
23. 11. 2025. у 11:00
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ И БРУСНИЦА: Укусна и кремаста!
ОСВЕЖАВАЈУЋА, кремаста и пуна различитих текстура – салата од пилетине и брусница спаја нежно месо, слатко-киселкасте бруснице, хрскаве семенке сунцокрета и орашасту арому ораха. Идеална је за лагани ручак, здраву вечеру или специјалне прилике.
23. 11. 2025. у 07:00