BURNA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac uboden nožem, Hitna pomoć intervenisala 103 puta

Tanjug

06. 04. 2021. u 07:46

PREMA rečima dežurnog lekara, u 03.47 ekipa Hitne pomoći je intervenisala kod Mažuranićeve 46, nedaleko od parka Šumice, odakle je jedan dvadesetogodišnji muškarac sa ubodnom ranom u stomak prevezen u Urgentni centar.

БУРНА НОЋ У БЕОГРАДУ: Мушкарац убоден ножем, Хитна помоћ интервенисала 103 пута

Ilustracija / Foto V. Danilov

Protekle noći je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 103 puta, na javnim mestima 12 intervencija od kojih četiri lakše saobraćajne nezgode bez ozbiljnije povređenih.

Tokom noći je bilo oko 40 interkliničkih transporta kovid pacijenata, od kojih su troje prevezeni iz Beograda u bolnicu u Kruševcu.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)