MUŠKARAC RANJEN NOŽEM U BORČI: Teška noć u Beogradu, Hitna pomoć imala pune ruke posla

Tanjug

03. 04. 2021. u 09:25

BEOGRADSKA Hitna pomoć obavila je tokom noći 95 intervencija, od toga 16 na javnom mestu, a dogodio se jedan incident u kojem je muškarac ranjen nožem.

МУШКАРАЦ РАЊЕН НОЖЕМ У БОРЧИ: Тешка ноћ у Београду, Хитна помоћ имала пуне руке посла

Foto: N. Karlić

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, ekipa te službe zbrinula je sinoć oko 19.20 u Borči muškarca sa težom povredom nanetom nožem. 

Sinoć oko 21 čas na Ibarskoj magistrali dogodila se lakša saobraćajna nesreća, a povređenima je pomoć ukazana na licu mesta i nisu imali dalji tretman.

Hitnu pomoć tokom noći najviše su zvali hronični bolesnici, i to astmatičari, osobe sa opstruktivnim plućnim tegobama, kardiološki pacijenti, ali i oboleli od kovida 19 zbog visokih temperatura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove