RASTURENE DVE KORONA ŽURKE U BEOGRADU: Terevenke na splavu i Batajničkom drumu, kazne za više od 100 ljudi

Tanjug

03. 04. 2021. u 07:55

KOMUNALNA milicija razbila je noćas u Beogradu dve korona žurke na kojima je bilo ukupno oko 100 gostiju.

РАСТУРЕНЕ ДВЕ КОРОНА ЖУРКЕ У БЕОГРАДУ: Теревенке на сплаву и Батајничком друму, казне за више од 100 људи

Foto: ATA images

Patrola komunalne milicije zatekla je oko 23 četrdesetak osoba na nelegalnoj žurci u objektu za organizovanje proslava na Batajničkom drumu, kao i veći broj vozila i gostiju koji su dolazili na nelegalnu proslavu.

U 00.30 komunalna milicija je zajedno s patrolom Policijske stanice Čukarica rasturila korona žurku na splavu na Obrenovačkom putu, gde je zatečeno oko 50 gostiju. 

Svim prisutnim na ovim žurkama su ispisani prekršajni nalozi za nepoštovanje mera individualne zastite i naloženo im je da se raziđu, dok su pravna lica kaznjena u skladu sa propisima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!