ZBOG "VIKEND VAKCINACIJE" BUKNULO IZDAVANJE STANOVA NA DAN: Imamo pravi nalet građana iz država regiona

Novosti online

28. 03. 2021. u 11:11

Veliku pažnju ovih dana privlače fotografije iz Beograda, na kojima su stjuardese iz Albanije, koje čekaju u redu za vakcinaciju.

ЗБОГ ВИКЕНД ВАКЦИНАЦИЈЕ БУКНУЛО ИЗДАВАЊЕ СТАНОВА НА ДАН: Имамо прави налет грађана из држава региона

Foto Ž. Knežević

Državljanima susednih zemalja omogućeno je da se vakcinišu u Srbiji, a to je uzrokovalo gužve na graničnim prelazima za vikend. Osim kolone vozila na granicama, došlo je i do velikih redova na Sajmu, odnosno buma izdavanja stanova na dan.

Ova opcija je ponovo "oživela" zahvaljujući naletu građana iz država regiona, kao što su BiH, Severna Makedonija, Albanija.

Budući da dolaze na dan, dva, odnosno samo da se vakcinišu, stan na dan se čini kao idealna solucija, i svakako povoljnija od skupljih kategorija smeštaja. Ono što je svakako prednost je činjenica da stanova za izdavanje na kratak rok ima na "svakom koraku", a cene su uobičajene: u proseku od 20 do 40 evra, zavisno od lokacije.

Interesovanje za stan na dan je dobrodošlo vlasnicima nekretnina koji su navikli na zaradu od tog biznisa, i još nisu odlučili da se prebace na dugoročno izdavanje, ili nisu pronašli podstanara. Kako turista u 2020. nije bilo kao ranije, a nema ih ni sada, jasno je koliko su finansije vlasnika stanova na dan "pretrpele".

(Telegraf biznis)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati