BEOGRAĐANI, VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo koje sve linije menjanju trasu i do kada

Novosti online

26. 03. 2021. u 11:48

TOKOM izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Beličkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, doći će do promena u radu linija 25, 25P i 26, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

БЕОГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Ево које све линије мењању трасу и до када

Foto: Depositphotos

Radovi će se izvoditi po fazama. U fazi 2 će prilikom izvođenja radova potpuno biti zatvorena Belička ulica, kao i polovina raskrsnice ulica Beličke i Maksima Gorkog (desna polovina gledano prema gradu) od 29. do 31. marta.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P i 26 će se u smeru ka gradu kretati Kruševačkom ulicom, Gospodara Vučića, Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Tokom izvođenja radova na sanaciji kolovoza Ulice put za Pavićevac, u zoni pružnog prelaza „Bela zemlja” u naselju Ripanj, od 29. marta do 6. aprila doći će do promena u radu linije 404, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Do zatvaranja kolovoza Ulice put za Pavićevac doći će u zoni pružnog prelaza tokom izvođenja radova, pa će vozila sa linije 404 u oba smera saobraćati na trasi Bela reka – Put za Koloniju – Avalska – Erčanska – terminusa „Ripanj (groblje)”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)