BEOGRAĐANI, VAŽNO OBAVEŠTENJE: Evo koje sve linije menjanju trasu i do kada

Novosti online

26. 03. 2021. u 11:48

TOKOM izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Beličkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, doći će do promena u radu linija 25, 25P i 26, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

БЕОГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ: Ево које све линије мењању трасу и до када

Foto: Depositphotos

Radovi će se izvoditi po fazama. U fazi 2 će prilikom izvođenja radova potpuno biti zatvorena Belička ulica, kao i polovina raskrsnice ulica Beličke i Maksima Gorkog (desna polovina gledano prema gradu) od 29. do 31. marta.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P i 26 će se u smeru ka gradu kretati Kruševačkom ulicom, Gospodara Vučića, Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Tokom izvođenja radova na sanaciji kolovoza Ulice put za Pavićevac, u zoni pružnog prelaza „Bela zemlja” u naselju Ripanj, od 29. marta do 6. aprila doći će do promena u radu linije 404, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Do zatvaranja kolovoza Ulice put za Pavićevac doći će u zoni pružnog prelaza tokom izvođenja radova, pa će vozila sa linije 404 u oba smera saobraćati na trasi Bela reka – Put za Koloniju – Avalska – Erčanska – terminusa „Ripanj (groblje)”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina