SEMAFOR PONOVO RADI: Nadležni reagovali na pisanje “Novosti” o signalizaciji na raskrsnici Mije Kovačevića i Čarlija Čaplina

M. S.

17. 11. 2020. u 10:22

SEMAFOR na uglu raskrsnica Mije Kovačevića i Čarlija Čaplina, na ulazu u JKP "Gradska čistoća" ponovo je u svim bojama.

СЕМАФОР ПОНОВО РАДИ: Надлежни реаговали на писање “Новости” о сигнализацији на раскрсници Мије Ковачевића и Чарлија Чаплина

Svetlosna signalizacija je u funkciji / Foto M. Anđela

Nakon interesovanja koje su "Novosti" pokazale za ovaj saobraćajni problem, koji je zadavao muke sugrađanima vozačima, ali i zaposlenima u pomenutom komunalnom preduzeću, i nadležni su pokazali interesovanje da ga otklone.

Posle čak četiri sedmice koliko je bio u kvaru i pravio zbrku i kolaps u ovom delu grada, kako su se uverili reporteri "Novosti", signalizacija funkcioniše, kao i saobraćaj na ovoj raskrsnici. Da konačno mogu da odahnu i vozači "Čistoće" potvrdio je za "Novosti" i direktor Marko Popadić.

- Posle toliko vremena, koliko nije funkcionisao, sada je napokon popravljen - rekao je Popadić.

Ovaj kvar najviše je otežavao posao upravo zaposlenima u "Čistoći" koji na ovoj relaciji putuju i po desetak puta na dan.

Sekretarijat za saobraćaj od početka je bio upućen u neispravnu signalizaciju, ali kako su rekli i za naš list, bio je posredi krupan kvar, zbog čega se popravka otegla na period od mesec dana.

Osim vozačima, neregulisan potez zadavao je probleme i pešacima, koji pogotovu u špicu ovuda nisu mogli da prođu, jer semafor nije radio, pa su vozila samo jurila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna