DANAS BEZ VODE: Delovi Starog grada i Voždovca

Novosti online

04. 11. 2020. u 09:43

Zbog povezivanja novopoloženog cevovoda na vodovodnoj mreži sa postojećim na opštini Stari grad danas, od sedam sati do ponoći, vodu neće imati potrošači u 11 ulica.

ДАНАС БЕЗ ВОДЕ: Делови Старог града и Вождовца

Foto Ž. Knežević

Kako se navodi na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", bez vode će biti potrošaci u ulicama Cara Dušana (od Tadeuša Košćuška do Višnjićeve), Višnjićevoj (od Strahinjića Bana do Cara Dušana), Kralja Petra (od Uzun Mirkove do Cara Dušana), Strahinjića Bana (od Tadeuša Košćuška do Kneginje Ljubice), Dubrovačkoj, Cara Uroša.

Takođe, vodu neće imati ni potrošači u Skenderbegovoj (od Dubrovačke do Cara Uroša), Visokog Stevana (od Dubrovačke do Cara Uroša), Despota Ðurđa (od Dubrovačke do Cara Uroša), Solunskoj (od Dubrovačke do Cara Uroša) i Mike Alasa (od Dubrovačke do Cara Uroša).

Osim toga, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, od danas u 18 sati do petog novembra do šest sati, bez vode će biti potrošači u Mickijevičevoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodne zalihe za piće i osnovne potrebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)