LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE Počinje grejanje, radijatori topli već od danas

S. B. M.

12. 10. 2020. u 09:56

ЛЕПА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ Почиње грејање, радијатори топли већ од данас

Foto: D.Novković

BEOGRADSKE elektrane danas počinju sa grejanjem, zbog zahlađenja, iako zvanična setona počinje 15.oktobra.

Pošto će danas srednja dnevna temperatura biti ispod 12 stepeni Celzijusa, svi toplotni izvori "Beogradskih elektrana" danas, prelaze u režim proizvodnje i isporuke toplotne energije potrošačima.


- "Beogradske elektrane" će i narednih dana, do zvaničnog početka grejne sezone, 15. oktobra, nastaviti sa radom prilagođenim prognoziranim i ostvarenim temperaturama spoljašnjeg vazduha, a u svemu prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu. Ukoliko u danima do 15. oktobra srednje dnevne temperature budu niže od 12 stepeni Celzijusa, biće nastavljena isporuka toplotne energije potrošačima. Prvi efekti današnjeg rada pogona, kod većine potrošača, mogu očekivati u popodnevnim i večernjim časovima - navode u "Elektranama".

Apeluju na sve potrošače da do zvaničnog početka grejne sezone (15. oktobar) prijavljuju probleme kada cele zgrade nisu snabdevene toplotnom energijom na broj telefona 011/2093-011 i da to čine upravnici zgrada ili predsednici kućnih saveta.

Takođe, prioritet u otklanjanju reklamacija su curenja vode iz instalacija, a broj telefona Dispečerskog cenra za prijavu je 011/2093-100(broj telefona isključivo za prijavu curenja vode iz instalacija).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)