RADOVI NA ČUAKRICI: Asfaltiranje u punom jeku

G. N.

11. 09. 2020. u 19:39

EKIPE JKP "Beograd put" otpočele su radove na uređenju Ulice Krste Sretenovića u naselju Bele vode.

РАДОВИ НА ЧУАКРИЦИ: Асфалтирање у пуном јеку

Foto: P. Milošević

Pomenuta saobraćajnica će biti presvučena novim slojem asfalta u dužini od oko 300 metara.

Radove su obišli predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i član Veća Čedomir Sovtić.

- Poštujući predlog građana, nastavljaju se radovi na uređenju kolovoza i trotoara u čukaričkim naseljima. U Ulici Krste Sretenovića se trenutno izvode radovi na sanaciji kolovoza, čija vrednost iznosi oko 3,7 miliona dinara - istakao je Srđan Kolarić i dodao da se uređenje putne infrastrukture nastavlja i u naselju Umka.

Ulica Dušana Damjanovića, tokom protekle godine je rekonstruisana u dužini od 500 metara, a izgrađen je i trotoar. U toku je druga faza rekonstrukcije pomenute saobraćajnice, u okviru koje će biti uređeno još 450 metara kolovoza, zajedno sa nastavkom izgradnje trotoara.Vrednost ovih radova, koje izvodi JKP "Beograd put", a finansira JP "Putevi Beograda", iznosi oko 14.600.000 dinara.

Tokom sledeće nedelje kreće izgradnja trotara kod OŠ "Karađorđe" u naselju Ostružnica u dužini od oko 150 metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju