VELIKO INTERESOVANJE: Produžen konkurs za "Najlepši ulaz"

G. N.

04. 09. 2020. u 20:28

KONKURS za najlepši ulaz u Beogradu produžen je do 11. septembra, saopštili su juče iz JP "Gradsko stambeno". Prijave stambenih zajednica trebalo je da se pošalju do juče, međutim, interesovanje je veliko.

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ: Продужен конкурс за Најлепши улаз

Foto Z. Jovanović

- Želimo da svima koji su možda kasno saznali za postavljene rokove, pružimo priliku da učestvuju u ovoj "trci", čiji je cilj ukazivanje na značaj uređenja i održavanja ulaza naših stambenih zgrada, koje su ustvari zajednički domovi - kažu u pomenutom preduzeću.

Najbolje čekaju vredne nagrade u skladu sa potrebama zgrade, odnosno njenih stanara. Sve dodatne informacije mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 0800/200-011, slanjem mejla na adresu najlepsi.ulaz@stambeno.com kao i upitom putem društvenih mreža, Fejsbuk i Instagram.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŽITELJI RAKOVICE, SPREMITE ZALIHE VODE: U ponedeljak suve česme u ovim ulicama