POPOVIĆIMA STIŽE POMOĆ: Porodica iz okoline Obrenovca živi bez struje i vode

S.V.

16. 02. 2024. u 22:00

PORODICI Popović, koja u obrenovačkom naselju Trstenica živi u teškim uslovima, pomoć stiže od lokalne samouprave. Majka i njena dva sina, kojima je potrebna nega, dobili su namirnice, tehniku, kućne aparate, higijenske potrepštine...

ПОПОВИЋИМА СТИЖЕ ПОМОЋ: Породица из околине Обреновца живи без струје и воде

GO Obrenovac

Posetio ih je predsednik Opštine Obrenovac Miloš Stanojević i doneo namirnice te razgovarao sa njima o mogućim rešenjima njihovih problema. Ovo domaćinstvo nema struju i vodu, te je potrebno pronaći način i zadovoljiti administrativne uslove kako bi se obezbedili osnovni resursi za normalno funkcionisanje jedne porodice.

- Naš zadatak je da se bavimo svim građanima opštine - rekao je Stanojević. - Kada sam za ovu porodicu čuo na lokalnoj televiziji, poželeo sam da im pomognem. Pre svega, pronalazili smo načine na koje bismo mogli rešiti goruće probleme ove porodice. Trebalo bi rešiti problem snabdevanja električnom energijom. Moramo da sagledamo sve što otežava život Popovićima, posle čega ćemo u saradnji sa Savetom mesne zajednice i dobrim ljudima donositi rešenja kako bismo im olakšali život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)