RADNICI "ELEKTRANA" DANAS IZVODE RADOVE U CENTRU GRADA : Curi toplovod u Kosovskoj

Š.Marović

12. 02. 2024. u 16:46

RADNICI "Elektrana" danas u Kosovskoj ulici 4 izvode radove na popravci kvara na cevima, zbog čega je ova saobraćajnica u tom delu raskopana i kompletno zatvorena za saobraćaj.

РАДНИЦИ ЕЛЕКТРАНА ДАНАС ИЗВОДЕ РАДОВЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА : Цури топловод у Косовској

Privatna arhiva

 Kako su se uverili reporteri "Novosti", radovi su se odvijali uz trotoar, uz adekvatno postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Za naš list su iz "Elektrana" istakli da su ekipe odmah po prijavi oko podne izašle na teren. 

- Topovod je cureo tačno ispred ulaza u zgradu kod broja 4, zbog čega stanari nisu imali grejanje - kažu. Ekipe su morale da izađu kako bi se kvar što pre uklonio. Za slične intervencije uglavnom je potrebno od jednog do dva dana, u zavisnosti kada se pronađe kvar. 

Jednosmerna ulica tako je nekoliko sati zatorena, a ni pešaci nisu mogli proći desnom stranom. Nekoliko radnika ovog gradskog preduzeća radilo je na sanaciji kvara koji se iznenada pojavio. Ovo je novo raskopavanje Kosovske ulice, jer su se do pre dva meseca ovde izvodili radovi na zameni dotrajalog vodovoda. Zbog toga je saobraćajnica bila zatvorena za saobraćaj, a radovi su se odvijali u dužini od 560 metara. Na novu mrežu nakačeno je 25 kućnih priključaka. 

Slični radovi "Elektrana" danas se izvode na još dve lokalcije u prestonici, u Natoševićevoj 36 u Rakovici, kao i u ulici Dragoslava Jovanovića 2 na Starom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)