GAS STIŽE U 4.000 KUĆA: Povodom Dana opštine Zvezdara najavljeni novi projekti

B.B.

17. 10. 2023. u 15:34

SVEČANOM akademijom, koja je održana u prepunoj sali Teatra "Vuk", obeležen je Dan opštine Zvezdara - 16. oktobar.

ГАС СТИЖЕ У 4.000 КУЋА: Поводом Дана општине Звездара најављени нови пројекти

Opština Zvezdara

Predsednik Vladan Jeremić je istakao da je ponosan na sve što je urađeno u prethodnom periodu zbog čega, kako je naveo, i dalje važe reči Vladimira Velmar Jankovića "da je pogled sa Zvezdare najveličanstveniji". On je najavio i nove investicije koje će znatno poboljšati kvalitet života Zvezdaraca.

- Jedna od najznačajnijih je izgradnja 134 kilometra gasovodne mreže za više od 4.000 domaćinstava - naveo je Jeremić. - Takođe, na Zvezdari niče i novi sportski hram "Radnički", najstarijeg i najtrofejnijeg sportskog društva u našoj zemlji. Samo ove dve investicije vredne su skoro 30 miliona evra, a građane Zvezdare očekuje i proširenje Bulevara kralja Aleksandra, završetak mokroluškog kolektora, izgradnja vrtića i škola.

Jermić je pročitao telegram gradonačelnika Aleksandra Šapića, koji je predsedniku i građanima Zvezdare čestitao Dan opštine, sa željom da ovaj dan protekne u svečanom jedinstvu i radosti, u blagostanju sa prijateljima i gostima.

Svečanoj akademiji prisustvovali su, kao najvažniji gosti, učenici osnovnih i srednjih škola koji su osvojili nagrade na republičkim takmičenjima. Zvezdarski đaci osvojili su ukupno 146 pojedinačnih i 56 ekipnih nagrada, a nagrade su obezbeđene i za njihove nastavnike i mentore. Iz budžeta opštine je za te namene izdvojeno više od tri miliona dinara.

U sklopu obeležavanja dana opštine, Jeremić je sa saradnicima primio delegaciju SUBNOR-a. Predstavnici opštine su položili vence na spomenik poginulim učenicima kod Šeste beogradske gimnazije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima