PRIJAVA ŠTETE DO 8. SEPTEMBRA: Za građane Surčina čije su kuće oštećene u julskom nevremenuu

B.B.

24. 08. 2023. u 19:20

OPŠTINA Surčin pozvala je građane, čiji su porodični stambeni objekti pretrpeli štetu od elementarnih nepogoda tokom jula meseca, da od sutra do 8. septembra prijave štetu.

ПРИЈАВА ШТЕТЕ ДО 8. СЕПТЕМБРА: За грађане Сурчина чије су куће оштећене у јулском невременуу

Foto: Opština Surčin

Kako se navodi u javnom pozivu, neophodno je da se radi o objektu oštećenom od jakog olujnog vetra, grada i kiše u julu mesecu. Potrebno je da se u njemu živelo svakodnevno, kao i da je čuvana sa pažnjom i na propisan način, ali i da su preduzete sve mere radi smanjenja rizika od elementarne i druge nepogode.

Zahtevi se podnose štete se podnose isključivo na šalteru Pisarnice opštine Surčin u Vojvođanskoj ulici 79, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova, na propisanom obrascu, koji se može preuzeti na šalteru i zvaničnoj internet stranici opštine.

Prijava štete koja se odnosi na pomoćne objekte i vikend kuće, kao i za pokretnu imovinu, poljoprivredno zemljište, odnosno useve na poljoprivrednom zemljištu i plastenike neće biti razmatrana od strane Komisije. Takođe oštećenja koja spadaju utekuće održavanje neće biti razmatrana.

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Komisiji za evidenciju štete na broj 066/8637577 i 066/8637602, radnim danima od 7.30 do 9.30 i od 10 do 15.30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!