PENJAČ UZ STEPENICE: Konkurs opštine Zvezdara za pomoć invalidima

B.B.

09. 08. 2023. u 12:39

NA predlog Komisije za dodelu na korišćenje penjača uz stepenice, predsednik opštine Zvezdara doneo je odluku o raspisivanju javnog konkursa za dodelu na korišćenje jednog takozvanog guseničara za korisnike invalidskih kolica sa prebivalištem, odnosno, boravištem na njenoj teritoriji.

ПЕЊАЧ УЗ СТЕПЕНИЦЕ: Конкурс општине Звездара за помоћ инвалидима

Foto. opština Zvezdara


Cilj je unapređenje kvaliteta svakodnevnog života i socijalizacija osoba sa invaliditetom. Penjanje uz i spuštanje niz stepenice osobama u invalidskim kolicima, se obavlja pomoću uređaja takozvanog "guseničara" koji se smešta kao adapter ispod kolica. Guseničar je tip "Antano LG 2004". Lice kojem uređaj bude dodeljen na besplatno korišćenje u obavezi je da obezbedi asistentam ili pratioca koji će rukovati pomagalom.
Prijave na Konkurs se podnose zaključno sa 18 avgustom, radnim danima od 8 do 15 časova na pisarnici opštine Zvezdara ili poštom na adresu Bulevar kralja Aleksandra 77. Za dodatne informacije zainteresovana lica se mogu obratiti lično u kancelariji 706 na VII spratu zgrade Uprave Zvezdara ili na brojeve telefona: 011/3405-924 i 011/3405-722.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)