NAGRAĐENA 132 PROFESORA I 684 ĐAKA: Svečanost u opštini Zemun

B.B.

13. 07. 2023. u 14:56

OPŠTINA Zemun nagradila je 132 profesora za mentorski rad, čiji su učenici osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i 684 najbolja i najuupsešnija učenike osnovnih i srednjih škola.

НАГРАЂЕНА 132 ПРОФЕСОРА И 684 ЂАКА: Свечаност у општини Земун

Foto: Opština Zemun

- Ovaj znak pažnje koji nam Opština poklanja i nagrađuje nas, znači nam mnogo - kaže Zorica Vukosavljević, direktorka MŠ "Kosta Manojlović". - Znači prosvetnim radnicima, jer je onaj ko treba - Opština, prepoznala koliko truda, koliko energije ulažemo da đacima prenesemo što više znanja i učinimo ih uspešnijima. I to nije samo materijalni izraz, već poštovanje i uvažavanje, a to nastavnici znaju da poštuju i cene.

Diplome "Vuk Karadžić" dobilo je 204 učenika, a "Kornelije Stanković" njih 19. Nagrađeni su i učenici koji su na međunarodnim i republičkim takmičenjima osvojili prva tri mesta - 265 osnovca i 193 srednjoškolca.

- Mogu da vam se zahvalim na postignutim rezultatima, da pohvalim što ste ove godine još uspešniji nego prethodne, poželim vam sreću u daljem školovanju i da nastavite kako ste započeli - rekao je Žarko Dronjak, zamenik predsednik opštine.

Foto: Opština Zemun

 

On je najavio otvaranje isturenog odeljenja OŠ "Sonja Marinković" za nove đake, kao i završetak rekonstrukcije OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta", u koju će se učenici vratiti 1. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!