ODLAŽU SE ISKLJUČENJA VODE U ZEMUNU: Zbog ekstremno visokih temperatura "Vodovod" promenio plan rada

B.B.

12. 07. 2023. u 12:54

VRELI dani koji su poslednjih dana ugrejali beogradski asfalt, uslovili su i promenu rasporeda u planu radova na vodovodnoj mreži u pojedinim naseljima. JKP "Beogradski vodvod i kanalizacija" je, zbog ekstremnih vrućina, olučilo da ne "isključuje" slavine.

ОДЛАЖУ СЕ ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ У ЗЕМУНУ:  Због екстремно високих температура Водовод променио план рада

S.B.


Tako  su radovi u zemunskim naseljima Batajnica, "Ekonomija", Belarička ulica, Šangaj, Busije, Dobanovci i Ugrinovci, planirani za danas od u periodu od 9 do 24 časa, odloženi do daljnjeg. Građani će moći da odahnu jer neće ostati bez vode.
I opština Zemun je apelovala na nadležne u "Vodovodu" da privremeno ne isključuju vodu žiteljima batajničkog naselja Šangaj, a koja su česta usled radova na izgradnji vodovodne mreže.
- Građani su uznemireni i obratili su se opštini sa zahtevom da se, naročito u danima sa visokim temperaturama, ne obustavlja dovod vode domaćinstvima kažu u opštini Zemun. - Radovi koji se izvode u naselju Šangaj na izgradnji 21,5 kilometara vodovodne mreže su zahtevni i obimni i svakako od velike važnosti, jer će obezbediti oko dve hiljade priključaka, tako da će sva domaćinstva moći da koriste novu vodovodnu mrežu.
Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na webadresi www.bvk.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)