REKONSTRUIŠU PARKING KOD VIDIN KAPIJE JKP "Parking servis" danas počinje obnovu parkirališta

S.V.

26. 06. 2023. u 07:15

REKONSTRUKCIJA parkirališta "Vidin kapija" kod Kalemegdana, počinje danas, a radovi će trajati 120 dana. Za to vreme, dok majstori budu obnavljali kompleks namenjen za ostavljanje automobila, kako je saopšteno iz JKP "Parking servis", ovaj prostor biće zatvoren za korisnike.

РЕКОНСТРУИШУ ПАРКИНГ КОД ВИДИН КАПИЈЕ ЈКП Паркинг сервис данас почиње обнову паркиралишта

BEOINFO

U okviru modernizacije infrastrukture u Beogradu, nadležno gradsko preduzeće počinje građevinske radove na parkiralištu "Vidin kapija", kao i sanaciju hidrotehničkih, elektro, telekomunikacionih i signalnih instalacija, ali i radove na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju čitavog prostora.

- Planirana je izgradnja 71 mesta za automobile na površini od 2.700 kvadrata, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, te dva punjača za vozila na električni pogon - ističu iz "Parking servisa". - Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i imaće dve ulazne i izlazne rampe koje će biti natkrivene.

BEOINFO

 

Posle rekonstrukcije, parkiralište "Vidin kapija" će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP "Parking servis". Ljudi koji ovde budu ostavljali svoje automobile, korišćenje mesta plaćaće po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama. Cena parkiranja u prostoru "Vidin kapije" je 50 dinara po započetom satu, dok višesatna košta 450 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)