POKLONI ZA NOVOROĐENE BEBE U ZEMUNU Evo kako da se roditelji prijave i dobiju paket

S.V.

23. 06. 2023. u 18:10

OPŠTINA Zemun pokrenula je projekat "Bebo, dobrodošla u Zemun", koji podrazumeva dodelu paketa najmlađim stanovnicima ovog dela prestonice.

ПОКЛОНИ ЗА НОВОРОЂЕНЕ БЕБЕ У ЗЕМУНУ Ево како да се родитељи пријаве и добију пакет

GO ZEMUN

Paketi za novorođenčad sadrže sve ono što je potrebno za prvih nekoliko meseci - prekrivač, ćebe, peškir sa kapuljačom, kapicu, portiklu, tri tetra pelene, digitalni toplomer, dve silikonske cucle, flašicu, zvečku, vlažne maramice, šampon i kupku.

- Pozivamo sve roditelje da podnesu zahtev Gradskoj opštini Zemun, uz uverenje da dete ima prebivalište na teritoriji GO Zemun i uz Izvod iz matične knjige rođenih. Prijave počinju u ponedeljak, a roditelji mogu da prijave dete za poklon paket u roku od 90 dana od rođenja - ističu iz GO Zemun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!