GRADE VODOVOD ŠIROM ZEMUNA Majstori postavljaju nove cevi, priključak dobija 2.000 kuća

S.V.

15. 06. 2023. u 17:59

NOVA vodovodna mreža gradi se na nekoliko lokacija širom Zemuna. Kako kažu iz ove opštine, oni u saradnji sa Gradom Beogradom, rade na izradi neophodne dokumentacije za projekte dogradnje nedostajuće infrastrukture, vodovoda i kanalizacije, kako bi sva zemunska naselja bila pokrivena i građani imali dobre uslove za život.

ГРАДЕ ВОДОВОД ШИРОМ ЗЕМУНА Мајстори постављају нове цеви, прикључак добија 2.000 кућа

GO ZEMUN

Majstori su sada u Slavonskoj ulici i kopaju rov za postavljanje cevovoda na delu od Cara Dušana do Dobanovačke. Planirano je da radovi budu završeni početkom jula, a tokom izgradnje vodovoda, režim saobraćaja biće delimično izmenjen.

- Osim ovih radova, u toku je realizacija projekta izgradnje vodovodne mreže u batajničkom naselju Šangaj, u dužini od 21,5 kilometara - ističu iz Opštine Zemun. - Time se obezbeđuje oko dve hiljade priključaka i sva domaćinstva moći će da koriste novu vodovodnu mrežu.

Radi se na rekonstrukciji sekundarne vodovodne mreže u Gornjogradskoj, a ekipe će na terenu raditi u fazama. Prva etapa obuhvata kopanje do 21.juna, u zoni raskrsnice ulice ulica Dragana Rakića i Ohridske. Takođe, i ovde će biti promenjen režim saobraćaja dok traju radovi. Završetak obnove trebalo bi da bude početkom jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)