UČENICI četvrtog razreda Treće beogradske gimnazije koji se trenutno nalaze na osmodnevnoj eskurziji u Italiji ogorčeni su pošto je jedna grupa morala da odsedne u hotelu, kako oni tvrde, udaljenom 40 kilometara od Rima, dok su ostali mnogo bliže italijanskoj prestonici!

Nikola

27.04.2023. 10:03

Turisticke agencije skske ekskurzije dobijaju tenderski, sto znaci da sve mora da bude onako kako je napisano i tu je turisticka inspekcija rigorozna. Ovo sto se desava trenutno je koriscenje dece u politicke svrhe. Sramota. Sve u svemu ukoliko turisticka inspekcija kaze da je sve u skladu sa tenderskom dokumentacijom treba tuziti gospodina koji je pisao laži.

Olivera

28.04.2023. 20:43

Treba dobro kontrolisati agencije. Velike su zloupotrebe i postavljaju ne strucne vodice čak i na interkontinentalnim putovanjima. Zamislite,javite se agenciji da idete recimo u Pariz,prvo vam pošalju ugovor i celu cifru,a u ponudi imaju hotel sa 3 i 4 zvezdice. Ta dva hotela sigurno ne koštaju isto. Plan i program puta neće da vam pošalju. Dokle ide bezobrazluk-kazu vam,skinite sa interneta!!!Kada dodjete u Pariz hotel uvek bude udaljen 50 do 100 km,tako i u Pragu- 8 metro stanica. Uvek su prljavi,memljivi,hladni do bola.Vec u autobusu traže pare za izlete,ako kojim slučajem,ne odete na izlet koji ste uplatili iz zdravstvenih razloga (dobijete proliv) neće da vam vrate pare.Zasto se fakultativa uvek naplaćuje u kešu??? Da li to iko kontroliše???