NA VASKRS SVE ZATVORENO: Tokom praznika u Beogradu besplatan parking, dežurne samo apoteke i pojedine poslovnice pošte

S.V.

14. 04. 2023. u 22:24

EKIPE JKP "Parking servis" neće naplaćivati parking u zoniranim delovima grada u subotu, nedelju i ponedeljak, a tokom vaskršnjih praznika neprekidno će raditi pet apoteka i dve poslovnice pošte.

НА ВАСКРС СВЕ ЗАТВОРЕНО: Током празника у Београду бесплатан паркинг, дежурне само апотеке и поједине пословнице поште

Foto I. Marinković

Gradski prevoz u nedelju i ponedeljak saobraćaće po nedeljnom redu vožnje.

Prodavnice i tržni centri

HIPERMARKETI, supermarketi i male prodavnice u subotu će raditi uobičajeno, u nedelju će većina biti zatvorena, dok u ponedeljak važi standardno radno vreme. Tržni centri u subotu i ponedeljak rade kao i inače, dok će na Vaskrs biti zatvoreni, samo će u pojedinim šoping molovima biti otvoreni bioskopi.

 

Apoteke

UKUPNO pet apoteka "Beograd" će tokom dana praznika primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, na Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu i lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27.

PIJACE

BEOGRAĐANI će po sveže voće i povrće, sir, kajmak, jaja i ostale potrepštine sa pijace u subotu i ponedeljak moći da kupuju od 6.00 do 19.00 časova. Većina tržnica će u prestonici na Vaskrs biti zatvorena, sem pijaca "Banovo brdo", "Zemun", "Bele vode" i "Dušanovac" koje će tokom nedelje biti otvorene od 6.00 do 14.00. "Buvljak" u subotu radi kao i inače, a u nedelju i ponedeljak neće raditi.

Prevoz i parking

GRADSKI i međugradski prevoz će tokom praznika saobraćati po izmenjenom redu vožnje. U nedelju i ponedeljak vozila javnog gradskog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, u subotu će na snazi biti subotnji plan.

Radnici "Parking servisa" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima prestonice do ponedeljka. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevar Milutina Milankovića 134g. Javne garaže fnkcionisaće uobičajeno, kao i Služba za prenos vozila.

Pošte

TOKOM prazničnih dana, do 17. aprila, u Beogradu će raditi dežurne pošte. Poslovnica u Takovskoj i na aerodromu "Nikola Tesla" do ponedeljka radiće non-stop.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!