SLEDI GRAĐEVINSKA DOZVOLA: Urbanistički projekat zdravstvene stanice u Batajnici na uvidu do 13. januara

B. B.

10. 01. 2023. u 07:45

OPŠTINA Zemun počela je da ispunjava obećanje dato građanima, tako da će žitelji Batajnice konačno dobiti zdravstvenu stanicu u Ulici Jovana Brankovića.

СЛЕДИ ГРАЂЕВИНСКА ДОЗВОЛА: Урбанистички пројекат здравствене станице у Батајници на увиду до 13. јануара

Budući izgled zdravstene ustanove, Foto E-KAPIJA

Završen je urbanistički projekat koji će biti na javnoj prezentaciji do 13. januara, a potom sledi dobijanje građevinske dozvole. Ukupna neto površina objekta iznosi 3.221 metara kvadratnih, a bruto 3.959 kvadrata.

Pored zdravstvene stanice na dva sprata, planirana je izgradnja i trafostanice, kao i nadstrešnice nad parkingom. Na parceli predviđenoj za ambulantu već postoje izgrađeni objekti, a površina od oko 1.360 metara kvadratnih će biti srušena.

U prizemlju buduće zdravstvene stanice biće apoteka, služba hitne pomoći, laboratorija, opšta medicina - za zdravstveno zbrinjavanje dece predškolskog uzrasta, palijativna nega i tehničke prostorije. Na prvom spratu biće opšta medicina za odrasle, školsku decu i radiće se rendgenski i ultrazvučni pregledi.

Žiteljima Batajnice na drugom spratu novog medicinskog objekta na raspolaganju biće ordinacije interne medicine, fizikalne medicine i terapije, ginekologija, ORL služba, oftalmolozi i stomatolozi čime će, osim opšte zdravstvene nege, biti omogućene i specijalističke usluge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima