ZATVARA SE DEO MARIJANE GREGORAN: Od 24. juna do 6. avgusta izmene na linijama javnog gradskog prevoza 16, 23 i 32n

Š. M.

24. 06. 2022. u 10:43

TOKOM radova na izgradnji elektroenergetskog i telekomunikacionog voda u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, od 24. juna do 6. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

ЗАТВАРА СЕ ДЕО МАРИЈАНЕ ГРЕГОРАН: Од 24. јуна до 6. августа измене на линијама јавног градског превоза 16, 23 и 32н

Foto Ž. Knežević

Radovi će potpuno zatvoriti Ulicu Marijane Gregoran u delu od Vojvode Micka Krstića do Ulice husinskih rudara, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 16 i 23 u oba smera saobraćaće ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovnim trasama. Autobusi na liniji 25 u smeru ka Karaburmi ići će ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu voziti ulicama Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar, Višnjička, Vojvode Micka Krstića, Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje uobičajeno.

Vozila sa linije 32N u oba smera saobraćaće ulicama Višnjička, Mirijevski bulevar, Marijane Gregoran, Salvadora Aljendea do okretnice "Karaburma 2", Salvadora Aljendea, Marijane Gregoran, Mirijevski bulevar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa navedenih linija će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KVALITETAN I SADRŽAJAN HOTEL U CENTRU HURGADE: Odličan izbor za odmor aktivnih porodica