KLUB KAO NOV U JUNU: Radovi na obnovi prostorija za odrasle i stare u naselju "Dr Ivan Ribar"

J. D.

20. 04. 2022. u 06:47

KLUB za odrasla i stara lica "Dr Mihailo Stupar II" u naselju "Dr Ivan Ribar" na Novom Beogradu uskoro će dobiti dugačiji izgled.

КЛУБ КАО НОВ У ЈУНУ: Радови на обнови просторија за одрасле и старе у насељу Др Иван Рибар

Nataša Stanisavljević sa saradnicima juče na Novom Beogradu, Foto Promo

U toku su radovi na obnovi prostorija koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade, a u kojima će nakon obnove biti zamenjeni podovi, stolarija i nabavljeni kompletno nov nameštaj i oprema.

- Ovaj klub koristi 468 najstarijih sugrađana, koji su vezani za ovo područje, tako da je to jedan od većih klubova u gradu - istakla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za socijalnu zaštitu.

- Radovi će trajati 45 dana i očekujem da će krajem maja biti sve gotovo i da će početkom juna ovaj klub ponovo početi s radom.

Kako je navela gradska sekretarka, u periodu od 2014. do 2022. godine izgrađeno je, adaptirano ili kompletno renovirano više od 60 objekata. Prema njenim rečima, u proteklih sedam godina otvoreno je 14 novih klubova za penzionere, a opštine Barajevo, Zvezdara, Zemun, Rakovica i Surčin prvi put su dobile klubove za penzionere, dok su opštine Voždovac, Novi Beograd, Vračar, Čukarica i Savski venac dobile dodatne kapacitete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024