NEPRIMERENA fotografija Beograđanke koja gola pozira na prozoru nekadašnjeg logora za Jevreje u Topovskim šupama na Autokomandi, a koju je ona svojevoljno postavila na mreži "Instagram", opisujući je kao "isceljenje posle razvoda", izazvala je oštre komentare i osude na društvenim mrežama.

Marijana

11.02.2022. 12:32

Da li je kriva ona što se slikala, ili odgovorni koji niti sređuju to zdanje, niti ga obezbeđuju? Da li je i njihov stav nepoštovanje žrtava? Sigurna sam da bi mogli da dobiju "grant" od donatora koji su zaintersovani za ovu temu, tako da je u pitanju samo njihovo neinteresovanje. Nemaju pravo da se bune.

Boa II

11.02.2022. 18:02

Topovske supe nikada nisu bile stratiste vec jedno od sabirnih mesta za Jevreje Beograda. Kao sto je jedno od sabirnih mesta bilo na Kalemegdanu, tamo je sada parking bez obelezja. Niko tu nije ni mucen ni ubijen. Da pitate Beogradjanje na prste ruke biste nasli nekog da vam kaze gde je. Daleko od toga da je to mesto za seksi slike ali realno to je sada samo jedno vrlo zapusteno mesto pored kog prolaze hiljade automomila dnevno.