POKRETNA KANCELARIJA GORANA VESIĆA NA TERENU PET MESECI: Građani se žale na komunalne probleme

J.D.

19. 01. 2022. u 21:58

POKRETNA kancelarija zamenika gradonačelnika Gorana Vesića zadnjih pet meseci obilazi prestoničke opštine i najudaljenija mesta i razgovara sa građanima o problemima koji ih muče.

ПОКРЕТНА КАНЦЕЛАРИЈА ГОРАНА ВЕСИЋА НА ТЕРЕНУ ПЕТ МЕСЕЦИ: Грађани се жале на комуналне проблеме

Foto Beoinfo

 Praksa je pokazala da najviše glavobolje građanima zadaje nedostatak infrastrukture, odnosno kanalizacione i vodovodne mreže.

- Negde nemate ogradu oko dečijeg vrtića, negde nedostaje ležeći policajac, negde trotoar ili šaht i to možda nekome izgleda kao sitan problem, ali onima koji tu žive je veoma važan - rekao je Vesić. - Pokretna kancelarija upravo tome i služi da čujem te probleme i na licu mesta sa predsednikom opštine i direktorima javnih preduzeća vidim šta se tu dešava i rešim neke od tih problema.

On je naglasio da postoji puno problema koji mogu da se reše sa malo dobre volje ili jednim telefonskim pozivom, a koje nažalost ne rešavaju oni kojo to treba da rade. Dodao je i da se posle obilaska svakog naselja pravi izveštaj i popisuju problemi. Pokazalo se da od svih problema samo nekih 25 odsto nije rešeno, dok se jedan broj problema trenutno rešava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)