BESPLATNA ŠKOLA STRELJAŠTVA U SK "PARTIZAN": IZ GO Savski venac pozivaju zainteresovane da se oprobaju u streljaštvu

A. V. V.

01. 12. 2021. u 15:25

OPŠTINA Savski venac dugi niz godina sarađuje sa Streljačkim klubom "Partizan" i organizuje besplatnu školu streljaštva koja kroz ostvarene rezultate svojih sportista pokazuje da je Srbija poznata kao zemlja sporta i šampiona.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА СТРЕЉАШТВА У СК ПАРТИЗАН: ИЗ ГО Савски венац позивају заинтересоване да се опробају у стрељаштву

GO Savski venac

Ovo je poručio zamenik gradonačelnika Savskog venca Uroš Tripković, koji je nedavno posetio ovaj klub i pozvao zainteresovane da se pridruže besplatnoj školi sporta i oprobaju u ovoj disciplini.

On je ovom prilikom razgovarao sa reprezentativkom Srbije u streljaštvu Andreom Arsović i selektorom streljačke reprezentacije Srbije Draganom Donjevićem.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da posetim klupske prostorije i družim se sa decom koja treniraju sa Andreom i Donevićem. Mi smo ponosni na našu Andreu, na njene postignute rezultate i što je baš ona građanka Savskog venca. Ove godine učestvovala je na svojim trećim Olimpijskim igrama u Tokiju, a siguran sam da će sa Savskog venca izaći još neki novi sportisti na koje ćemo svi biti ponosni i zajedno nastaviti da pomeramo postavljene granice - rekao je Tripković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna