OSVETLJENA STAZA ZA PEŠAKE: Postavljena nova rasveta u Bulevaru vojvode Mišića na Savskom vencu

A. V. V.

23. 11. 2021. u 18:57

NOVA rasveta postavljena je duž staze za pešake u Bulevaru vojvode Mišića na Savskom vencu.

ОСВЕТЉЕНА СТАЗА ЗА ПЕШАКЕ: Постављена нова расвета у Булевару војводе Мишића на Савском венцу

GO Savski venac

Za ove poslove bile su zadužene ekipe JKP "Javno osvetljenje", dok su se radovi izvodili na inicijativu građana i centralne prestoničke opštine.

- Dobra komunikacija sa građanima jedan je od prioriteta rukovodstva Opštine i za rezultat daje brzo i efikasno rešavanje problema na terenu kako bi naš Savski venac bio još lepši i uređeniji - poručili su u GO Savski venac.

Takođe, dodaju da stanovnici sa ove opštine svoje inicijative, predloge i sugestije mogu poslati na mejl adresu pitanja@savskivenac.rs ili info@savskivenac.rs i putem pošte na adresu Kneza Miloša 69.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar