Koja su zanimljiva mesta za najbolji novogodišnji provod u Beogradu?

Novosti online

21. 10. 2021. u 09:00

OVA Nova godina definitivno predstavlja događaj koji mnogi sa nestrpljenjem očekuju.

Која су занимљива места за најбољи новогодишњи провод у Београду?

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Bilo da će ona biti dočekana uz čašu piva, delikatnu večeru ili ludu zabavu – mora se obeležiti. U Srbiji, a pogotovo u prestonici, postoji veliki broj mesta na kojima se može organizovati noćna proslava koja nudi predivno iskustvo za sve one koji čeznu za odbrojavanjem, vatrometom, ukusnom hranom i pićem. 

Kakav može biti doček Nove godine u Beogradu 

Mnogi će poželeti da rezervišu nezaboravnu večeru na obali reke Save i Dunava, iskusiti živahnu žurku uživajući u raznolikosti pića ili svoje vreme provesti na Trgu Republike uz donošenje novih odluka. Kada je u pitanju novogodišnji provod, u Beogradu ne postoji mesto koje nije zahvatila praznična čarolija. Postoji pregršt zanimljivih dešavanja. Tu su razne manifestacije na otvorenom, poput „Beogradske zime“ i koncerata na kojima estradni umetnici prave spektakl. Doček Nove godine u Beogradu moguće je provesti u mnogobrojnim klubovima, elitnim restoranima, hotelima, splavovima ili pivnicama. 

Oni koji žele da za novogodišnju noć uživaju u živoj muzici, svakako mogu odabrati neki od poznatih splavova. Iznenadiće ih fenomenalna lokacija i raspevana družina. Za ljubitelje nešto luksuznijeg ambijenta i svečane večere, moguće je postati gost restorana sa spektakularnim pogledom na panoramu Beograda. Ovakav doček Nove godine u Beogradu sigurno će ostati u predivnom sećanju. Kada su u pitanju ljubitelji tradicionalnosti i komfora, ali i neograničene konzumacije piva , Novu godinu možete provesti  u lokalnim pivnicama. 

Zašto je pivnica idealan izbor za doček Nove Godine

U Beogradu postoji mnoštvo pivnica u kojima je moguće imati kvalitetan provod, i to u tradicionalno uređenim ambijentima, komfornoj atmosferi i duhu boemstva. Meze na stolu, čaša omiljenog piva u ruci i dugo očekivana proslava. Za sve one koji istinski vole kiselkasti ukus piva  - pivnica ne može a da ne predstavlja savršeno mesto za doček Nove godine. Čuveni napitak pretvara i najobičnije veče u dobru zabavu koja privlači strance širom sveta. A oni kojima odgovara internacionalno druženje – ne trebaju propustiti rezervaciju. 

Osim velike količine piva, u samom srcu prestonice - pivnica, bilo da je to ona na Vračaru ili na uglu ulice Vojislava Ilića, mnoge će oduševiti sa vrsnim muzičarima. Od turbo folka pa sve do panka i metala. Pored širokog spektra muzike, tu su najrazličitiji brendovi piva, od točenih pa do flaširanih. Ali i pristupačne cene, za svačiji džep. 

U koju god pivnicu da odete – nećete pogrešiti. Uživaćete u kvalitetnom pivu i najboljoj atmosferi u gradu. No, nakon noćnog života, potrebno je otići u spa centar, opustiti se i podmladiti kožu. Mnogi to čine sa biorevitalizacijom lica. 

Kako biorevitalizacija lica podmlađuje kožu nakon noćnog provoda

Treba imati u vidu da Nova godina sa sobom osim dobrog provoda može doneti manjak hidratacije kože usled prekomernog šminkanja, zagušljivog prostora kroz koji se probija duvanski dim i velike količine alkohola. Kožu lica, vrata i dekoltea nakon provoda moguće je oporaviti i u potpunosti regenerisati. A kako? U spa centru, biorevitalizacija lica da će koži neophodnu elastičnost i poboljšati njenu boju čineći je znatno svežijom. Uz to, biorevitalizacija lica sprečiće opuštenost i produbljivanje bora. A podmlađivanju mogu pribeći i muškarci koji bi voleli da održe mladolikost i lepotu. 

Bilo kako bilo, nakon glamurozne večere, pevanja omiljene pesme uz čašu piva ili vina, po koje suze radosnice, ali i umora – ne zaboravite da zakažete tretman. Biorevitalizacija lica možda će spasiti svakog ko ne želi da pokaže znake nenaspavanost i voli da izgleda sveže. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove