JELENA DIMIĆ JE MAJKA HRABROST: Čelnici grada u Progaru posetili samohranu mamu koja odgaja petoro dece

S. B. M.

03. 10. 2021. u 10:11

SAMOHRANU majku Jelenu Dimić sa petoro dece juče su posetili zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević u njihovom domu u surčinskom naselju Progar.

ЈЕЛЕНА ДИМИЋ ЈЕ МАЈКА ХРАБРОСТ: Челници града у Прогару посетили самохрану маму која одгаја петоро деце

Druženje nadležni će pomoći majci oko brige o deci, Foto Beoinfo

Kako je tom prilikom precizirano, Jelena sama podiže decu, zbog čega Grad želi da joj pomogne.

- Objasnili smo joj koja sve prava ima po odlukama Grada, jer pomažemo ne samo socijalno ugroženim porodicama, nego i one sa više dece. Srećan sam što sam upoznao tu ženu, koja je prava majka hrabrost, puna optimizma i koja se bori da svoju decu podigne i da im pruži sve što može. Siguran sam će ona to i uspeti, uz stipendiju za decu, pomoć preko Centra za socijalni rad, zaposlenje kao gerontodomaćica, što ćemo omogućiti, jer na nama je da joj pomognemo maksimalno koliko možemo - rekao je Vesić.

Vesić je deci i majci ovom prilikom podelio poklone, između ostalog, lap-top, tablete, edukativne i druge igračke. Pored Vesića i Stanisavljevićeve, Jeleni Dimić u poseti bili su i predsednik Opštine Surčin Stevan Šuša i glumac Svetislav Bule Goncić.

* * * * * * *

GORAN VESIĆ U SVOJOJ POKRETNOJ KANCELARIJI RAZGOVARAO SA ŽITELjIMA TRI SURČINSKA NASELjA

Infrastrukturni radovi u Progaru, Jakovu i Boljevcima

ŽITELjE Progara, Boljevaca i Jakova, naselja u opštini Surčin, juče je u svojoj pokretnoj kancelariji, a u okviru akcije "Beograd pobeđuje", "ugostio" zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Foto Arhiva

Zamenik gradonačelnika naveo je da su žitelji Progara poželeli da se i kod njih sredi prostor uz novi dom kulture, kao u Boljevcima.

- Važno nam je da svako naseljeno mesto u Surčinu bude urbanizovano. Boljevci su dobili i uređenu salu i vrtić. U Progaru se sledeće godine menja 14 kilometara vodovodne mreže, asfaltiraće se dva kilometra trotoara, koliko je već i urađeno, kao i nove ulice.

Razgovarali smo i o nekim dugoročnijim projektima, poput kanalizacije, ali i o noćnom prevozu - rekao je Vesić.

Istaknuto je da će Surčin biti opština u koju će se najviše investirati. Gradiće se nacionalni stadion, dobiće vezu BG voza iz Zemuna i nadalje do Obrenovca, kao i izlaz na auto-put i brzu vezu od Jurija Gagarina preko Vojvođanske ulice.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima