NOVA RADNA MESTA ZA VEĆI NIVO KOMUNALNOG REDA: Beograd dobija još 150 milicionara

J.D.

09. 09. 2021. u 18:39

KAKO bi se komunalni red u prestonici podigao na viši nivo u narednom periodu će još 150 ljudi biti zaposleno u Komunalnoj miliciji.

НОВА РАДНА МЕСТА ЗА ВЕЋИ НИВО КОМУНАЛНОГ РЕДА: Београд добија још 150 милиционара

Privatna arhiva

Takođe, milicionari od utorka kontrolišu i novu gradsku odluku po kojoj se muzika u ugostiteljskim objektima ne sme emitovati posle 22 časa. Kontrola je prethodne noći obuhvatila 200 objekata u 12 zona.

- U proteklom periodu bilo je puno žalbi sugrađana na neodgovorno ponašanje ugostitelja koji su do duboko u noć puštali glasnu muziku i remetili im kvalitet života, zato nemam nikakvu dilemu da je ova odluka dobra i radujem se što se sprovodi na ovaj način - istakao je Zoran Radojičić gradonačelnik. - Verujem da ova odluka neće uticati na zaradu ugostitelja jer mnogi građani ne žele da idu u restorane upravo zbog preglasne muzike koja se u njima emituje.

Gradonačelnik je dodao da će Grad nastaviti da se stara o opremi komunalnih milicionara, njihovim uniformama, te da će i ovaj segment brige Grada o Komunalnoj miliciji uticati na novi odnos sugrađana i milicionara, kao i na novu sliku srpske prestonice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024