KOMUNALCI KONTROLISALI NIVO BUKE U GRADU: Evo da li se ugostitelji pridržavaju mera

J.D.

08. 09. 2021. u 20:01

Komunalni milicionari kontrolisali su sinoć poštovanje gradske odluke koja je od juče na snazi, a prema kojoj u baštama kafića i restorana ne sme da se emituje muzika radnim danima posle 22 časa, a petkom i subotom posle 23 časa.

КОМУНАЛЦИ КОНТРОЛИСАЛИ НИВО БУКЕ У ГРАДУ: Ево да ли се угоститељи придржавају мера

Foto: Ž.K.

 Kontrola je pokazala da se u najkritičnijim zonama ugostitelji pridržavaju novih pravila.

Gradski sekretar za poslove komunalne milicije Ivan Divac potvrdio je za „Blic” da ni na jednoj od lokacija koje su do sada obišli nije bilo problema.

– Sinoć je na terenu bilo 12 patrola Komunalne milicije. Istovremeno pokrivamo 12 lokacija. To su zone koje smo prepoznali kao najkritičnije, odnosno zone za koje poslednjih par godina imamo najviše prijava građana za buku. U Cetinjskoj ulici nije bilo problema, muzika je isključena tačno u 22 sata. Komunalni milicionari bili su prisutni u Cetinjskoj preventivno. Svakako će ući u svaki lokal, zahvaliti svakom menadžeru ili vlasniku lokala pojedinačno na poštovanju odluke. Čekam izveštaj sa ostalih lokacija, ali se nadam da će svi ostali gosti imati razumevanja za odluku koju je Grad doneo, kao što su imali za lokale u Cetinjskoj – kaže Divac.

Zahvalio je ugostiteljima koji su u 22 sata isključili muziku i dodao da očekuje dobru saradnju i u budućnosti jer samo dobrom saradnjom između Komunalne milicije, građana, a samim tim i ugostiteljima možemo doći do toga da privreda funkcioniše, a da građani mogu normalno da žive u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona