TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac povređen na električnom trotinetu, mladić uboden nožem

Tanjug

09. 09. 2021. u 07:43

KAKO je rečeno u Hitnoj pomoći, u 22.54 u ulici Vojvode Sime Popovića kod broja 2, muškarac star 30 godina udario je električnim trotinetom u vozilo i sa teškim telesnim povredama prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar.

ТЕШКА НОЋ У БЕОГРАДУ: Мушкарац повређен на електричном тротинету, младић убоден ножем

Foto. Printskrin

U toku noći bilo je incidenata sa povređivanjem, a primetan je i porast kovid pacijenata.

U 02.38, u ulici Borislava Pekića 17, u tuči je došlo do ubadanja nožem, gde je muškarac star 22 godine povređen i prebačen je na VMA.

Noćas je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, a bio je ukupno 91 poziv i 13 intervencija na javnim mestima.

Bilo je i 20 interkliničkih transporta kovid pacijenata i 11 dovoza do Infektivne klinike i Zemunske bolnice, koja je ponovo u kovid sistemu, i njihov broj je u porastu.

U većem broju su se javljali hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima i hipertenzičari, ali i oni koji su pozivali zbog simptoma prehlade i kovida.



BONUS VIDEO: NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)