POVREĐENE TRI OSOBE: Detalji saobraćajne nesreće kod Titela (FOTO)

Lj. P.

08. 09. 2021. u 15:08

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći jutros nešto pre sedam sati, na putu između Šajkaša i Đurđeva, povređene su tri osobe.

ПОВРЕЂЕНЕ ТРИ ОСОБЕ: Детаљи саобраћајне несреће код Титела (ФОТО)

Darko Dozet

Kako saznajemo nesreća se desila kada je vozilo „audi“ udarilo u zadnji deo „golfa“, koji je skretao levo. Od siline udarca oba vozila su sletela u kanal pored puta.

Na mestu nesreće odmah je došla policija iz Titela, Hitna pomoć, a intervenisali su i vatrogasci koji su morali da seku vozilo kako bi izvukli povređene.

Medicinska ekipa iz Šajkaša je po pozivu oko sedam časova izašla na teren i jednu osobu prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu, dok su ostali povređeni do bolnice stigli privatnim prevozom.

Foto: Lj. P.

U Urgentnom centru KCV u Novom Sadu saznajemo da u primljeni pacijenti N. D. (49) sa teškim povredama, G. D. (25) sa povredama glave i vratne kičme i V. R. (37) sa lakšim povredama.

- Nakon inicijalnog pregleda kompletne lekarske pomoći i opservacije, N. D. i G. D. su zadržani na daljem lečenju, dok je V. R. pušten na kućno lečenje – kažu u PR službi Kliničkog centra Vojvodine.

BONUS VIDEO: TEŠKA nesreća kod Kruševca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!