ZBRINUTI I ODVEDENI U PRIHVATNE CENTRE: Policija u Beogradu danas pronašla 109 migranata (FOTO)

Novosti online

23. 07. 2021. u 21:52

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovnih akcija koje su sprovedene na teritoriji Beograda od 18. jula do danas pronašli su ukupno 238 ilegalnih migranata, koji su sprovedeni u prihvatne centre.

ЗБРИНУТИ И ОДВЕДЕНИ У ПРИХВАТНЕ ЦЕНТРЕ: Полиција у Београду данас пронашла 109 миграната (ФОТО)

Foto: MUP

U okviru današnje akcije, pronađeno je ukupno 109 ilegalnih migranata sa teritorija opština Savski venac, Novi Beograd i Stari grad.

Policijski službenici nastaviće sa redovnim kontrolama kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost svih građana, kao i bezbednost samih migranata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)