VESIĆ PORUČIO: Stanari Vidovdanske neće ostati bez krova nad glavom, evo gde će biti smešteni (FOTO)

Tanjug

17. 07. 2021. u 13:20

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je danas stanarima oštećene zgrade u Vidovdanskoj 4, da će biti smešteni u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, sve dok njihova zgrada ne bude sanirana ili ne bude izgrađena nova.

ВЕСИЋ ПОРУЧИО: Станари Видовданске неће остати без крова над главом, ево где ће бити смештени (ФОТО)

foto: D.M.

Ona se sa stanarima sastao se u hotelu "Slavija", gde su oni privremeno smešteni posle urušavanja dela njihove zgrade na Vračaru.

- Najvažnije da su svi zbrinuti, živi i zdravi i da grad Beograd i opština Vračar vode računa o njima. Oni će odavde otići u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, dok njihova zgrada ne bude sanirana ili dok ne bude izgrađena nova zgrada - napisao je Vesić na svom Fejbuk nalogu.

On je dodao da ih je obavestio da će u ponedeljak gradski ombudsman Miljko Valjarević zakazati sastanak u Skupštini grada Beograda, na kojem će se razgovarati o trajnom rešenju problema u kojem su se, ne svojom krivicom, našli.

- Grad Beograd će uvek zaštiti svoje građane. Nikada neću dopustiti da ovi ljudi ostanu bez krova nad glavom onako kako je bivši gradonačelnik ostavio bez krova nad glavom ljude iz Dubljanske ulice, čiji su stanovi srušeni 12. oktobra 2008. godine - piše na Vesićevom Fejbuk nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)