ŠOKANTAN SNIMAK SA ADE CIGANLIJE: Muškarac juri ženu, a potom je krvnički šutira u glavu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2021. u 20:05

NA DRUŠTVENIM mrežama je objavljen snimak muškarca koji šutira ženu na Adi Ciganliji.

ШОКАНТАН СНИМАК СА АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ: Мушкарац јури жену, а потом је крвнички шутира у главу (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Instagram/dnevnadozabeograda

Neimenovani muškarac je snimljen kako je prvo juri i fizički joj preti, da bi je zatim krvnički udario nogom u glavu iz sve snage.

Ono što je posebno uznemirujuće je i činjenica da niko od prisutnih na krcatoj plaži ne radi apsolutno ništa da zaustavi nasilje, osim jednog čoveka koji je pokušao fizički da odvoji nasilnika i ženu.

Nije poznato kada je snimak nastao, kao ni da li je napadač uhapšen i koje povrede je zadobila devojka, ali je sigurno da nakon ovog snimka akcija nadležnih organa neće izostati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)