Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić, uručio je danas ključeve stana Milki Zarković, samohranoj majci troje dece koja je živela u iznajmljenoj kući.

Spirić je istakao da je briga za svakog građanina ono što je prioritet njega lično i čitave opštine i da će se truditi da se ovakvim porodicama uvek pomogne.

"Saznavši da je Milka samohrana majka i da živi u jako teškim uslovima i bez rešenog stambenog pitanja, mi smo u susret božićnim praznicima pronašli mogućnost i obezbedili stambenu jedinicu za ovu porodicu koja to zaista zaslužuje i pokušali da u jednom segmentu poboljšamo uslove za život ove porodice", kazao je on, prenosi Kosovo Onlajn.

"Na ovome se nećemo zaustaviti, pokušaćemo da pomognemo i drugima koji imaju slične probleme uz pomoć centra za socijalni rad i naše države Srbije i njenih institucija“, poručio je Spirić.

Luka, Nikolina i Ilija će Božić dočekati u svom domu, a njihova majka Milka zahvalila se predsedniku privremenog organa na ovoj pomoći.

"Kad čovek ima svoj krov na glavom, lakše funkcioniše i jedino što mogu da kažem je hvala privremenom organu opštine Kosovska Mitrovica i centru za socijalni rad", kaže Milka Zarković.