ПЕТА станица у најјачој кошаркашкој лиги на свету за Бобана Марјановића је Далас. Наш репрезентативац је у Америци носио дресове Сан Антонија, Детроита, ЛА Клиперса, Филаделфије, а сада ће ускочити у опрему Маверикса. Његов нови тренер Рик Карлајл је срећан што ће имати прилику да сарађују.

- Боби је страшан кошаркаш. Има сјајан осећај за игру, права је сила у рекету - није штедео кад су похвале у питању Карлајл. - Биће јако оружје. Не могу да прогнозирам колико ће минута имати и каква ће ротација бити, али сам сигуран да ће бити утакмица на којима ће имати значајну улогу.

О нашем репрезентативцу је у позитивном тону причао и Кристапс Порзингис.

- Неоспорно је сјајна особа, то свако зна. Али на терену је заиста огроман. Ми смо сличне тежине, али се осећам као да је три пута већи од мене. Чак се и ја осећам беспомоћно у дуелу са њим.

Српски центар је потпуно спреман да се суочи са новим изазовом.

- Шта год да тренер буде тражио од мене, даваћу свој максимум. Мислим да треба сви да уживамо у кошарци. Радујем се као да ће ми бити први пут - рекао је Марјановић.

Осврнуо се и на недавно снимање филма.

- То ми је био први пут. Снимао сам у Њујорку са Кијануом, који је светски познат глумац и било је невероватно. С обзиром на то да нисам глумац, изузетно сам задовољан реакцијама. Чак сам на премијери у Лос Анђелесу добио велики аплауз.

Новинаре је занимало и да ли има жељу да буде нови Џејмс Бонд.

- Спреман сам. Ово би могао да ми буде други посао. После кошаркашке каријере могао бих да се бави глумом.