MIRKO Bradajić je novi predsednik Upravnog odbora, a Srđan Mišković prvi čovek Skupštine Vaterpolo kluba Partizan. To je odluka vanredne sednice najvišeg tela crno-belih, koji je organizovala tročlana komisija (Vilović, Bradajić, Manojlović). Podsetimo, 2. decembra su smenjeni predsednik Skupštine Zoran Avramović i prvi čovek UO Aleksandar Šoštar.

Avramović i Šoštar su od prvog dana tvrdili da su nelegitimno smenjeni, kao i da je, po njima, večerašnja sednica neregularna.

Šoštar i Avramović su bili na Banjici, sedeli su u restoranu "Pjato", koji je na dva koraka od trofejne sale, ali i da su pokušali da dođu na Skupštinu bili bi onemogućeni, jer je bilo angažovano obezbeđenje.

Inače, sednica je bila mirna, otvorena za medije, jer, kako je istakao Bradajić, "nemamo šta da krijemo". Podvučeno je da je klub u teškoj situaciji i da će sve učiniti da se stabilizuje, odblokira račun i vrati stari sjaj. Formiran je i UO u kojem su i trojica članova Šoštarove vlade: Saša Ilić, Marko Pavkov i Dragan Bakvić. Novi su, osim Bradajića: Denis Šefik, Mladen Manojlović i dr Stefan Kmezić.

Iz članstva Skupštine izbrisani su dojučerašnji predsednik Zoran Avramović i kapiten Nikola Radonjić, koji je dobio ispisnicu.

ZAHTEV NAVIJAČA

DEJAN Radulović je na Skupštini pročitao saopštenje navijača u kojem se traži jedinstvo u klubu, da se sačuvaju svi igrači kako bi se izborio opstanak, da se angažuju bivši asovi... Obećali su i pomoć, a zatražili su i dva mesta u Skupštini kluba.

- Nećemo ostati nemi ako se uprava ponaša bahato - podvučeno je u saopštenju.