Srce i podrška za Novaka od mladih iz Zagreba (FOTO)

Novosti online

subota, 04. 07. 2020. u 10:35

Срце и подршка за Новака од младих из Загреба (ФОТО)

Novak Đoković foto: AP

Gorak ukus posle skandalozne poruke iz Splita je ostao, a da to svakako nije stav većine pokazali su mladi iz Zagreba, koji su pronašli način da izkažu kako u Hrvatskoj vole i poštuju srpskog asa
Skandalozan grafit na zidu jedne splitske zgrade pre nekoliko nedelja posvećen najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, zapanjio je ceo region i izazvao je brojne osuđujuće komentare, naročito iz Hrvatske.

Podsetimo, posle otkazivanja Adrija tura u Zadru zbog zaraze nekoliko učesnika, među kojima je bio i Novak, virusom korona, u Splitu je osvanuo grafit: "Đokoviću umri! Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita dabogda krepa".

Iako su gradske vlati brzo reagovale i prekrečile užasnu poruku, gorak ukus je ostao, a da to svakako nije stav većine pokazali su mladi iz Zagreba, koji su pronašli način da iskažu kako u Hrvatskoj vole i poštuju srpskog asa.

"Imamo pravo disati. Stop korona teroru, podrška Novaku Đokoviću iz Hrvatske - napisano je na belom platnu uz jedno srce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Milice

06.07.2020. 11:44

Dobro se opet u regionu prepoznaje i medju mladima i starima bez obzira koje je nacionalnosti taj ko dobro čini. Da nije ništa uradio a samo to da je ovde podstaknuo, dosta bi bilo dobrih dela za ceo zivot. Pa sada beka se lanac dobrih dela širi dalje tako sto ce svako da doda svoju kariku da bude jos duži i nesalomljiviji.