Novak odložio drugi test na koronu: Pojavile se i prve informacije o zdravstvenom stanju porodice Đoković

Đ. S.

ponedeljak, 29. 06. 2020. u 15:54

Новак одложио други тест на корону: Појавиле се и прве информације о здравственом стању породице Ђоковић
Novak Đoković je prošlog utorka objavio da je pozitivan i da će uraditi novi test za pet dana, ali je ipak promenio plan, javila je Radio-televizija Srbije
UMESTO pet dana posle prvog testa, kako se u prvi mah mislilo, Novak i Jelena Đoković će drugu proveru na virus korona uraditi kada za to dobiju preporuku lekara. Najbolji teniser sveta i njegova supruga se, prema poslednjim informacijama, osećaju dobro, nemaju simptome kovida 19, i planiraju da ispoštuju sve preporuke doktora.

Redovna procedura tokom ove pandemije je bila da posle dve nedelje provedene u samoizolaciji bude urađen drugi test kako bi se proverilo stanje obolelog, pa će verovatno Novak tako i postupiti. Do zabune je došlo posle Novakovog saopštenja u kojem je pisalo da će se ponovo testirati pet dana posle prvih nalaza, ali ni on nije bio najbolje upoznat sa procedurom koja je na snazi.

Podsetimo, Đoković je odluku da se testira doneo posle saznanja da je jedan od učesnika njegovog turnira"Adrija tur, Grigor Dimitrov, zaražen kovidom 19. Posle toga je usledila lančana reakcija, pozitivne nalaze su dobili Borna Ćorić, Viktor Troicki, članovi Novakovog tima Marko Paniki i Goran Ivanišević, kao i kondicioni trener Dimitrova Kristijan Groh.

Komentari (2)

Bora

29.06.2020. 17:20

Pogresna poruka drugim osobama koji se testiraju, jer ce i oni reci da se ne treba a posle dolazi i zaraza, to nisam ocekivao od njega, testiraj se i budi siguran, to nije prolazni kasalj.

prpa

30.06.2020. 20:29

@Bora - Ne lupaj. Upravo Nole je konačno prestao za medicinu da sluša Jelenu a počeo da sluša doktore. Takav je protokol.