AKO želiš da budeš najbolji, moraš i da učiš od najboljih, to najbolje pokazuje primer Miomira Kecmanovića. Naš mladi teniser je u razgovoru za zvanični sajt ATP, pričao o svojoj dosadašnjoj karijeri, ciljevima u nastavku sezone, kao i saradnji sa dvojicom velikana - Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom.

- Najviše što možete da dobijete je da trenirate sa najboljima. Na Tenerifama smo krajem 2018. radili sa Ginterom Bresnikom i Dominikom Timom, kao i sa Davidom Gofanom i Janom-Lenardom Štrufom, bilo je savršeno. Ove godine bilo je još bolje. Imali smo Federera, Novaka Đokovića i Karena Hačanova, to se ne može kupiti. To je i za mene i za njega najbolje moguće iskustvo - rekao je Kecmanović.

Srpski teniser je otkazivanjem turnira u Indijan Velsu izgubio 188 bodova, i pao na 61. poziciju na ATP listi, a pred nastavak sezone ima visoke ambicije.

- Cilj za ovo godinu je da uđem u top 30. Ako bih uspeo da završim u toj grupi, to bi bilo sjajno, jer želim da idem korak po korak. Ne želim da postavim sebi nerealne ciljeve i da onda budem razočaran na kraju sezone. Mislim da je bolje ići postepeno, pa ako se nešto ostvari, to je savršeno - podvukao je naš igrač.