Grci najavljuju: Završena saudijska odiseja - Prijović se vraća u PAOK

V.N.

nedelja, 14. 06. 2020. u 19:07

Грци најављују: Завршена саудијска одисеја - Пријовић се враћа у ПАОК

Aleksandar Prijović Foto: EPA

Aleksandar je iz PAOK prešao u Saudijsku Arabiju, u Itihad iz Džede, a prvi problemi sa novim klubom nastali su kada su počela da kasne ugovorena primanja

ALEKSANDAR Prijović izgleda definitivno završava svoju saudijsku odiseju i vraća se u Grčku. Tamošnji mediji pišu da sjajni napadač i reprezentativac Srbije želi da se vrati u solunski PAOK za koji je nastupao od 2017. do 2019. godine. Inače, nije tajna da je i Crvena zvezda u poslednje dve godine dva puta zvala Prijovića koji je tražio platu od 600.000 evra.


Aleksandar Prijović je iz PAOK prešao u Saudijsku Arabiju, u Itihad iz Džede, a prvi problemi sa novim klubom nastali su kada su počela da kasne ugovorena primanja, pa će se ovom stavkom verovatno pozabaviti i disciplinska komiisja FIFA.


Podsetimo, Prijovićev ugovor bio je težak čak 24 miliona evra. Sjajni centarfor je tokom pandemije virusa korona imao i problema sa zakonom u Srbiji, kada je tokom policijskog časa zatečen sa većom grupom ljudi u restoranu jednog beogradskog hotela, pa mu je čak određen i tromesečni kućni pritvor uz dozvolu da u samo u određenom vremenu može da trenira sa Čukaričkim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije