Trener fudabaler Partizana Savo Milošević izjavio je da će za njegov tim meč sa subotičkim Spartakom biti veoma važan jer pobedom može i teoretski da obezbedi drugi mesto i prebaci fokus na Kup.


"Još jedna utakmica u nizu, već polako hvatamo ritam i za nas jako bitnautakmica. Sa eventualnom pobedom sutra, praktično bismo došli na korak do tog drugog mesta i da možemo da arhiviramo i da ceo fokus možemo da prebacimo na Kup. Stalo nam je da pobedimo", rekao je Milošević na konferenciji u Humskoj.


Milošević je istakao da su svi igrači u dobrom stanju i da nema problema sa povredama, kao i da će Sejduba Suma biti u konkurenciji za tim.


"Mi smo ove godine uspevali da izlazimo na kraj sa Spartakom relativno lako, ali to bi trebalo da bude opomena da je teško dobijati jednu ekipu više puta i da moramo da budemo obazrivi. To je ekipa koja ima zavidan kvalitet koji je pokazala u ligi. U gornjem delu tabele je, ekipa vredna poštovanja. Mi smo tim koji kada se malo opusti, automatski ima problem da završi utakmicu. Apelujem na igrače da moraju da drže koncentraciju svih 90 minuta", zaključio Milošević.


Utakmica 28. kola Superlige izmedu Spartaka i Partizana igra se sutra od 16.30 u Subotici.