Koliko je Radomir Antić bio veliki najbolje govore reči Serhija Ramosa: Atletiko, Real, Barselona... Unikatna karijera

Novosti online

06. 04. 2020. u 21:10

Колико је Радомир Антић био велики најбоље говоре речи Серхија Рамоса: Атлетико, Реал, Барселона... Уникатна каријера
Učinio si Atletiko većim, učinio si naše rivalstvo većim. Zbogom unikatnom razvoju karijere: Atletiko Madrid, Barselona, Real Madrid. Počivaj u miru Radomire Antiću", napisao je Ramos na Tviteru
Radomir Antić, najveći srpski trener svih vremena. Čast Miljanu Miljniću, Vujadinu Boškovu i mnogim drugim majstorima fudbalske igre, ali ono što je Antić postigao je svojevrsni podvig. Sedeti na klupi Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida, rezultat čini se nedostižan u skorijoj budućnosti. Zbog toga i ne čudi što su sa svih strana stigle reakcije na iznenadnu smrt trenerskog vuka.

Jedan od njih je Serhio Ramos, fudbaler Reala. Iako je Antić vodio Real, biće zapamćen mnogo više po uspesima u Atletiku.

"Učinio si Atletiko većim, učinio si naše rivalstvo većim. Zbogom unikatnom razvoju karijere: Atletiko Madrid, Barselona, Real Madrid. Počivaj u miru Radomire Antiću", napisao je Ramos na Tviteru.

Antić je vodio Atletiko Madrid od 1998. do 2000. godine, na klupi Real Madrida je sedeo u sezoni 1991/1992, a na klupi Barselone 2003. godine.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije